Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Se preincalzeste cuptorul la 180 C. cele 12 forme din hartie de copt se asaza intr-o tava dreptunghiulara. Intr-un vas pentru mixer se pune praful pentru briose si se adauga uleiul si ouale. Se amesteca cu mixerul la viteza mare timp de 2 minute. Din fulgii de ciocolata se pastreaza o lingura rasa pentru ornat, iar restul se incorporeaza usor cu telul in aluat. Cu ajutorul a doua linguri, se dozeaza aluatul, in cantitati egale in formele de copt. Fulgii de ciocolata ramsi se presara pe fiecare briosa in parte. se coc in partea din mijloc a cuptorului timp de 20-25 minute. Briosele se lasa la racit in formele de hartie pe un gratar.
POFTA DULCE!!!!!!
1
Daca aluatul obtinut este prea uscat si se amesteca greu, puteti sa mai adaugati 4-5 linguri lapte.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult